TISA KOMERC

Firma je osnovana 2000. godine, sa 100% privatnim kapitalom kao društvo sa ograničenom odgovornošću, za prijevoz oblovine. Od ove djelatnosti društvo se dalje razvijalo u pravcu prerade drveta investirajući u vlastite kapacitete, te se počelo baviti i proizvodnjom rezane građe i bukovih drvenih tipli svih tipova i dimenzija. Rezanu građu proizvodimo i plasiramo na domaćem tržištu, a bukove drvene tiple izvozimo na tržište Europske unije, u procentu od 90%.

Firma je razvila i trgovinu tehničkim materijalima za potrebe proizvođača tapaciranog, pločastog i masivnog namještaja, kao i trgovinu svim vrstama i kvalitetima vijčane robe. Na tržištu BiH djelujemo kao zvaničan predstavnik više svjetskih i europskih proizvođača pomenutih tehničkih materijala. Raspolažemo sa vrlo širokom lepezom artikala vijčane robe, rađene po standardu DIN, u svim kvalitetima, dimenzijama i zaštitama.

Intenzivno razvijamo djelatnost izvoza polufinalnih i finalnih proizvoda iz oblasti drvne industrije. Otvoreni smo za ovaj vid poslovne saradnje sa našim aktuelnim kupcima ali i sa drugim proizvođačima koji svojim kvalitetom mogu zadovoljiti zahtjeve europskog tržišta.

Podijeli kompaniju na društvene mreže
Informacije o kompaniji
Sajmovi na kojim je kompanija učestvovala
Budi i ti dio našeg tima, registruj se !
31 Marta, 2021
Tradicionalna međunarodna drvno-tehnološka konferencija
Završeni
22 Februara, 2021
Sajam Drvnog klastera “Namještaj i drvo” – ONLINE i OFFLINE SAJAM 24/7/365 sati/dana/godinu – UŽIVO KONFERENCIJA – B2B SUSRETI – PREZENTACIJE – WEBINARI – PRIZNANJA NAJBOLJIM U organizaciji e-ventexpo.com (EVENT & EXPO) i drvnog klastera “Namještaj i drvo” će se...
Završeni
1 Januara, 2021
“Enterior & House Design” – World virtual exhibition for the furniture and interior design industry E-vent & Expo “Enterior & House Design” (www.e-ventexpo.com) is one of the world's largest virtual exhibitions for the furniture and interior design industry where companies...
Upravo